Meniu
Cosul meu

Vinuri unice in Exclusive

Alto Adige

Pinot blanc este un vin alb proaspăt-fructat, de culoare verzuie până la galben pal, cu o aromă care amintește ușor de măr verde. In gust este sec, plin, cu aluzii de nuci si mere. Vinurile mature, concentrate pot deveni onctuoase.Merge bine cu antreuri usoare si peste; poate fi el insusi un excelen..
Pinot Grigio Windegg este un vin alb corpolent, bogat, de culoare galben pai, floral si amplu. Cand e  făcut din struguri foarte copți, devine nutty și mieros.Merge bine cu preparate pe baza de ciuperci, peste si fructe de mare; de asemenea poate fi un aperitiv excelent.In regiunea Alto Adige se fac..
ALTO ADIGEPINOT BIANCOVigna HASELHOFClasificarea: DOP - Denominazione di Origine ProtettaStruguri: Pinot BlancOrigine: CornaianoPodgorii Locație: HASELHOFDescriere: Pinot blanc Haselhof este un vin alb cu fructe proaspete, de culoare verzuie spre galben pal, cu o aroma usoara care amintește de mărul..
Müller-Thurgau este un vin alb delicat aromat, de culoare verzuie până la galben pal, floral, ușor erbaceu, cu o notă de Muscat, sec, proaspăt și amplu aromat pe palat.Merge bine ca aperitiv dar si langa antreuri usoare si peste.In regiunea Alto Adige se fac unele din cele mai bune vinuri albe din l..
Vinificare: Stors din cei mai buni struguri Lagrein, fermentați în rezervoare de oțel timp de 7-8 zile. După fermentația malolactică, se maturează 4 luni pe drojdie.Descriere: culoare roșu deschis/roz cu aromă de fructe roșii mici. Aciditate placuta si racoritoare in gura.Merge bine ca aperitiv. Se ..
Moscato giallo este vinul aromat prin excelență, de culoare galbenă până la aurie, cu un parfum distinctiv de Muscat, citrice și măr copt, de obicei dulce pe palat, cu aciditate fermă.Merge bine: ca vin de desert cu ștrudel și produse de patiserie, în timp ce ca vin sec este un aperitiv excelent.In ..
Traminer Aromatico a devenit unul dintre cele mai căutate vinuri albe din Tirolul de Sud. Etaleaza in functie de lumina nuante de la galben pai până la galben-auriu, aromat și corpolent, discret până la înțepător la nas, plăcut, sec și picant, cu note de cuișoare, trandafiri și litchi.Merge bine: cu..
Traminer Aromatico a devenit unul dintre cele mai căutate vinuri albe din Tirolul de Sud. De la galben pai până la galben-auriu, aromat și corpolent, discret până la înțepător la nas, plăcut, sec și picant, cu note de cuișoare, trandafiri și litchi.Merge bine: cu aperitive pe bază de pește, pateuri,..
Chardonnay este galben, ușor auriu, parfumat delicat cu o aromă fructată, proaspătă și plină de viață. Note de fructe tropicale, ananas, banane și mere.Este adesea savurat ca aperitiv și se potrivește bine cu aperitive și pește. In regiunea Alto Adige se fac unele din cele mai bune vinuri albe din l..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru monitorizarea traficului si pentru buna functionare a acestuia.